Alcalinizarea apei apare atunci cand nivelul de pH al apei este in jurul valorii de 8 sau 9, transformand-o intr-o baza. Majoritatea consumatorilor sustin ca apa alcalina poate imbunatati starea de sanatate, avand in vedere ca organismul are tendinta de a deveni mai acid.

Atunci cand corpul devine acid, sistemul imunitar este mai slabit iar asta conduce la susceptibilitatea la imbolnavire. Puteti folosi un ionizator pentru a forma apa alcalina prin intermediul suplimentelor si chimicalelor pe care acesta le introduce in apa, dar ionizatoarele sunt destul de scumpe.

Din fericire, va puteti face propria apa alcalina fara a cheltui prea multi bani.

Optiunea 1: Calciu + Magneziu
1. Intr-un pahar, puneti 230 ml de apa, care poate fi distilata, purificata sau filtrata. Asigurati-va ca nu este apa de la robinet, deoarece aceasta contine deja chimicale.
2. Adaugati calciu de mare in apa, aproximativ 0.4 grame din mineral.
3. Apoi, puneti capsule de magneziu in apa.
4. Amestecati cu o lingurita si beti.

Optiunea 2: capsule cu pH
Trebuie doar sa adaugati cateva capsule cu pH dintr-un compus care contine minerale alcaline extrem de concentrate. Prin aceasta metoda puteti creste nivelul de alcalinizare al apei. Poate fi o solutie benefica pentru voi daca vreti sa beti din apa alcalina in decursul zilelor in care va plimbati pe afara, precum si la locul de munca.

Optiunea 3: Lamaie
S-ar putea sa va surprinda acest fapt, deoarece lamaile sunt cunoscute a avea o natura acida, dar aceasta optiune foarte ieftina are si un efect de alcalinizare asupra corpului. Este o alegere minunata daca sunteti in cautarea unei solutii temporare pentru apa alcalina facuta in casa. Puteti alege si lime daca nu aveti lamai.

Optiunea 4: Bicarbonat de sodiu
1. Umpleti un pahar cu 230 ml de apa.
2. Adaugati bicarbonat de sodiu, care are o compozitie extrem de alcalina.
3. Amestecati bicarbonatul cu apa folosind o lingurita sau un bat pentru a amplifica proprietatile alcaline ale lichidului.

Aceasta este o optiune buna pentru toata lumea care are un buget fix, exceptandu-i pe cei care incearca sa isi scada consumul de sodiu din dieta.

Daca va doriti sa grabiti procesul, puteti cumpara sisteme de filtrare, precum ionizatoare de apa si filtre de ionizare a apei. Ambele sunt usor de folosit. Insa, dintre cele doua, filtrele reprezinta varianta mai ieftina. Exista un alt tip de filtru care v-ar putea ajuta, numit filtru de osmoza inversa a apei sau hiperfiltru si care poate fi cumparat de la magazinele pentru casa sau electrocasnice.

5 thoughts on “Apa alcalina este cea mai sanatoasa: Cum o puteti pregati in acasa

  1. Informatiile prezentate in acest articol sunt de mare ajutor pentru cei interesati de acest domeniu. Autorul a reusit sa ofere o analiza cuprinzatoare a subiectului, explicand in detaliu conceptele cheie si oferind exemple relevante. M-am bucurat sa citesc acest articol si cu siguranta il voi recomanda si altora.

  2. Articolul este extrem de interesant si ofera o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Am apreciat in special modul in care autorul a prezentat argumentele sale, sustinandu-le cu dovezi solide. De asemenea, am fost impresionat de abordarea echilibrata a subiectului si de faptul ca au fost luate in considerare mai multe perspective.

  3. Cred ca acest articol ar trebui distribuit cat mai multor persoane, deoarece ofera o perspectiva foarte interesanta asupra subiectului abordat. Este important sa fim informati corect si complet pentru a putea lua decizii informate.

  4. Consider ca autorul a abordat subiectul intr-un mod foarte obiectiv si echilibrat. Este important sa avem acces la astfel de informatii pentru a ne putea forma o opinie cat mai bine documentata.

  5. Articolul de pe acest site este foarte interesant si ofera informatii utile despre un subiect important. Am fost impresionat de profunzimea analizei si de claritatea cu care sunt prezentate informatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *