Milioane de persoane de pe intregul continent American sufera de cancer. Tratamentele moderne pentru cancer sunt scumpe, ineficiente si periculoase! In schimb, poti incerca acest remediu casnic.

Beneficiile mierii si bicarbonatului de sodiu sunt aproape nelimitate. Mierea este folosita de secole bune pentru proprietatile sale medicinale, iar bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat pentru aproape orice! Nu imi pot imagina ce abilitati puternice as putea descoperi prin combinarea acestora doua.

Dar stai! Cineva a facut-o deja si s-a demonstrat a fi o metoda excelenta pentru tratarea cancerului! Da, ai vazut bine! Amestecul format din bicarbonat de sodiu si miere prezinta abilitati puternice pentru combaterea acestei boli mortale.

Bicarbonatul de sodiu stopeaza dezvoltarea celulelor. Actioneaza foarte bine si in cazul celulelor canceroase. Mierea ajuta celulele sa isi indeplineasca functionalitatea optima. Aceasta contine antioxidanti naturali care stimuleaza sistemul imunitar.

Va face din corpul tau un luptator excelent impotriva bolii. Mierea va ajuta bicarbonatul de sodiu sa patrunda in celulele canceroase. Cele doua lucreaza minunat impreuna si combat boala precum ar fi o nimica toata! Iata reteta care te ajuta sa combati cancerul prin intermediul mierii si bicarbonatului de sodiu.

Ingrediente:
• 1 lingurita bicarbonat de sodiu
• 3 lingurite de miere

Instructiuni:
1. Pune o lingurita de bicarbonat intr-un bol mai mic.
2. Adauga cele 3 lingurite de miere si amesteca bine, pana cand obtii o pasta.
3. Pasta trebuie incalzita la foc mic pentru unul sau 2 minute.

Administreaza 3 lingurite/zi timp de 30 de zile consecutive. Poti face asta la micul dejun, la pranz sau la cina. Trebuie sa consumi amestecul in mod regulat, fara a lua vreo zi pauza. Asigura-te ca pastrezi o dieta sanatoasa in timp ce administrezi remediul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *